What Would You Do If That Was You! Del 6

FacebookSummer by !thugnassty2 on deviantART
Live Your Dreamzz
Stephanies Perspektiv
Jag satt och tittade på tv medans Alexandra var inne i duschen. Nån knackade på. Jag gick och öppnade och där stog Harry och Louis.
- Hi Guys, Sa jag och log.
- Hi can we come in? sa dem.
- Okey, Sa jag och lät dem komma in jag stängde dörren och gick in i vardagsrummet. När dem hade satt sig ner kom Alexandra ut och när hon stängde toadörren efter sig såg hon Louis och Harry sitta där. Man såg att hon var nära på att tappa sin handuk hon hade runt sig.
- Where are the other guys? Sa hon och började gå upp för trappen.
- They coming soon, Sa Harry och skrattade. Jag tittade på Louis. Han tittade på mig. Jag hörde hur det dundrade till och nerför trappen kom Alexandra i en uringad t-shirt och jeansshorts. Hon ramlade ner på golvet från första trappsteget. Jag hörde hur hon låg och skrattade. Jag tittade på Harry som också skrattade. Alexandra ställde sig snabbt upp. Samtidigt hörde man hur det knackade på. Alexandra sprang fram till dörren hon halkade igen. Hon ställde sig upp och öppnade dörren.
- Hi, Sa hon och skrattade.
- Hi, Sa Liam, Niall och Zayn och tittade på mig,Harry och Louis.
- What are it with her? sa Zayn och tittade på Alexandra.
- She has fall two times, it was certain that she saw you, Sa Harry och skrattade. Alexandra slutade skratta för några minuter men efter två minuter var hon igång igen. Hon satt på soffan och mumlade något lågt för sig själv. Då brast hon ut i skratt igen. Jag tittade på henne. Hon håll på i tio minuter. Sen när hon slutade gick hon upp och hämtade sin mobil. Hon gick nerför trappen och smsade. När det var två steg kvar tog hon ett lite för långt steg och skrek till lite men hon fick tillbaka balansen. Hon gick och satte sig mellan Liam och Niall. Hon började skratta igen. Den här gången åt inget. Vi tittade på henne.
Alexandras Perspektiv
Jag satt och skrattade åt inget.
- When do you leave? Sa jag och slutade skratta.
- About four to five days, Sa Harry
- Okay, Sa jag och tog mina hörlurar. Jag satte på More than this på min mobil. Ja började sjunga med när helt plötsligt Liam också började sjunga med. Jag tittade på honom och drog ut mina hörlurar och började om.
- I'm broken do you hear me, började jag
- I'm blinded, cause you are everything I see, Fortsatte Liam
- I'm dancing, alone, Sjung jag sen
- I'm praying,that your heart will just turn around,  Sjung Liam
- And as I walk up to your door, Sjung jag
- My head turns to  face the floor, Sjung han
- Cause I can't look you in the eyes and say, Sjung jag
- When he open his arms and holds you close tonight, Sjung han
- It just won't feel right, Sjung jag
- Cause I can love you more than this, Sjung han
- Yeah, Sjung jag
- When he lays you down, I might just die inside, Sjung han
- It just don't feel right, sjung jag
- Cause I can love you more than this, sjung han
- Can love you more than this, Sjung jag
- If I'm louder, would you see me would you lay down in my arms and rescue me cause we are the same you save me when you leave it's gone again,  Sjung Niall helt plötsligt
- Then i se you on the street in his arms, I get weak my body fails, i'm on my knees prayin', Sjung Louis helt plötsligt.
- When he opens his arms and holds you close tonight, Sjung jag
- It just won't feel right, Sjung Liam
- Cause i can love you more than this, Sjung jag och Liam samtidigt
- Yeah,When he lays you down, i much just die inside it just don't feel right, Sjung Harry
- Cause i can love you more than this, Sjung Liam och jag
- I never had the words to say but now i'm asking you to stay for a little while inside my arms and as you close you eyes tonight I pray that you will see the light that shining from tthe stars above, Sjung Zayn
- When he open his arms and holds you close tonight it just won't feel right cause I can love you more than this, Sjung jag och Liam
- When he lays you down, I might just die inside it just won't feel right cause i can love you more than this Yeah when he open his arms and holds you close tonight it just won't feel right cause i can love you more than this when he lays you down, I might just die inside it just won't feel right cause i can love you more than this, Sjung Harry och Steph
- can love you more than this, Sjung jag och Liam. Jag kramade Liam. Jag började skratta igen. Jag log och lutade mig mot Liam och pussade han på kinden. Sen började jag skratta igen.
- I go and buy pizza, Sa jag och satte på mig skorna.
- I go with you, Sa Liam och satte också på sig sina skor. Jag gick ut först. Han stängde dörren efter oss. Jag började gå sakta. Liam kom upp bredvid mig. Jag stelnade till och såg Luke och hans flickvän. Jag titade på Liam.
- Kiss me please, Sa jag och Liam kysste mig. Jag tittade på honom och skrattade. Vi började gå igen. Jag skrattade lågt. Vi stannade vid en flod. Liam försvann för några minuter men han kom tillbaka med händerna bakom ryggen.
- Whats that, Sa jag
- Here, Sa Liam och gav mig blommor.
- Thanks, Sa jag och kysste honom.

Tycks? :3

What Would You Do If That Was You! Del 5

Likes | TumblrFacebook▲(11) Tumblr
Alexandras Perspektiv
Jag och Steph skulle träffa killarna en stund idag. Jag gick igenom hela min garderob.
- STEPH JAG HITTAR INGA KLÄDER! Skrek jag.
- Jaha jag har redan hittat ett par kläder, Sa hon och tittade på mig. Jag kastade ut alla mina kläder. Det blev en stor hög på golvet. Hela min garderob blev tom. Äntligen hittade jag en gullig blommig klänning. Jag satt snabbt på datorn och kastade in kläderna i garderoben igen. Jag stängde garderoben igen. Datorn hade precis startat. Jag tog upp internet och in på twitter. Jag tittade runt i mitt rum. Det var planscher på one direction överallt nästan. Förutom en bild på min gamla häst. Jag tittade på bilden och började gråta. Jag ställde mig upp och gick till badrummet. Där inne lockade jag håret. Jag sprutade på lite hårspray.
-Steph är du klar? Sa jag.
- Aa, Sa hon. Jag gick och satte på mig mina låga vita converse.  Steph kom efter mig och satte på sig sina svarta converse. Vi gick till stranden igen. Killarna stog där.
- Hi guys! Sa jag.
- Hi, Sa dem. Jag log fåningt. Jag tittade på Steph som stog där som ett fån. Jag tittade på Liam. Liam tittade på mig. Jag kände hur jag rodnade. Jag drog en hand genom mitt hår.
- Should we go to a cafe? Sa jag.
- Okey, Sa dem. Jag började gå. Det tog cirka 20 minuter att gå. Jag gick in och beställde en cola.  Steph beställde också en cola. Vi gick och satte oss vid ett bord. När jag såg Luke komma in genom dörren.
- Fan, Mumlade jag och gömde mig bakom Liam.
- Who is that? Sa Liam och tittade på Luke
- My old boyfriend, Sa jag och tittade på Liam. Liam tittade på mig. Jag log fånigt.
- No, he's coming this way, Sa Steph. Jag gled ner lite i stolen och tog en tidning. Jag gömde mig bakom tidningen. Jag tittade upp från tidningen och såg att Luke och hans nya flickvän satt bakom oss. Jag satt mig rakt upp och la ifrån mig tidningen. Jag tittade på Liam. Han log åt mig.
- Liam say I love you in swedish, Sa jag och skrattade.
- Jag elskar dig, sa han. Jag skrattade lågt. Steph tittade bakom mig. Jag vände mig om och såg att Luke satt och tittade på mig och Liam. Jag kände hur min självkänsla kom tillbaka.
Stephanies Perspektiv
Jag satt mellan Zayn och Louis. Mittemot Alexandra.
- Alexandra kolla bakom dig, Sa jag till henne. Hon tittade bakåt precis när Luke kysste sin flickvän. Hon vände sig tillbaka igen. Hon hade händerna i kors. Hon tittade på mig. Jag tittade på Lukes nya flickvän. Hon vände sig om och tappade nästan hakan. Jag log.
Alexandras Perspektiv
Det var någon som petade på min rygg. Jag vände mig om och såg Lukes nya flickvän.
- Är det är one direction? Sa hon och tittade på killarna
- Ja, Sa jag och tittade turigt på henne. Jag vände mig tillbaka igen.
- Shall we go? Sa jag
- Okey, Sa Dem och vi gick iväg. Vi gick hem till mig och Steph. Jag gick in och tog av mig mina skor. Jag gick upp till mitt rum och satte på datan. Jag loggade in på twitter och dayviews. Jag hade 5 nya kommentarer. En av dem var en bild på Liam och Niall när dem var yngre. Jag loggade ut från dayviews och skrev in youtube. Jag skrev snabbt One direction Stand up. Nån knackade på min dörr.
- Yes? Sa jag och Liam kom in. När han kom och såg alla mina planscher. Hans min var sjukt gullig. Jag loggade in på twitter. Jag skrev snabbt '' I just think that i'm not a loser anymore''. Jag loggade ut och vände mig om och såg att Liam stog bakom mig. Jag tittade på honom och log.
- Hi, Sa jag fånigt.
- Hi, Sa han och satte sig bredvid mig i min säng.
- Do you want something? Sa jag och tittade på honom.
- Yes Steph have buy some pizza do you wan some? Sa han.
- Okey, Sa jag och gick med honom ner. Jag tog tre bitar pizza och gick in i vardagsrummet där inne satt jag på tv. Jag sappade mellan kanalerna. Medans jag satt där kom Liam och Niall in i vardagsrummet. Jag stannade på MTV. Där det var gammla Jersey Shore. Jag tog en tugga av min pizzabit. Jag var tyst. Jag skrattade tyst för mig själv. Jag åt upp  och tog in min tallrik till köket. Sen gick jag upp till mitt rum. Jag satte snabbt på datorn och tittade på mina gamla bilder från 6 till 9. Jag såg en bild på mig när jag gick i sexan. Jag var liten och söt. Jag tryckte på en bild på mitt skåp. Det var nästan bara bilder på hästar där. Jag hörde att någon skrattade bakom mig och jag vände mig om. Där stog Niall och Liam och skrattade.
- What? Sa jag och tittade på dem.
- Its that your locker? Sa dem
- Yes? Sa jag och tittade på den igen. Jag såg en bild från 8 jag tryckte på den.  Jag stog där med Luke. Jag raderade snabbt bilden och tog bort bildgalleriet. Jag stände av datorn och gick förbi Liam och Niall. Jag gick ner och satte mig vid Steph, Zayn, Harry och Louis. Efter mig kom Liam och Niall. Jag tog dosan från Steph och sappade mellan kanalerna.  Jag gick upp till mitt rum igen och bytte om. Jag hittade ett uringat linne och ett par vita shorts. Jag gick ner igen. Jag gick in till köket och gick igeonom hela skaferiet. Jag hittade mackor. Jag tog ut dem och bredde på två stycken.  Jag tog dem. Jag gick och satte mig vid Steph och killarna.

Tycks?

What Would You Do If That Was You! Del 4

nice stufTumblrTumblrCaroline Huang's Muzy
Alexandras Perspektiv
Jag hade krockat med Harry Styles. Jag och Steph stog där som fånar.
- Can i get your autograph? Sa Steph.
- Okey, do  you have paper and a pen? Sa han.
- Yes, Sa Steph och gav honom pappret. Han tog pappret och skrev sin autograf på den. Jag kände hur en glädje tår rullade ner för min kind. Jag tittade på honom.
- Can i get your autograph? Sa jag blygt.
- Okey, Sa han och Steph gav honom ett nytt papper. Han skrev sin autograf på den också. Jag log.
- Thanks, Sa jag och tittade på honom. Jag darrade. Jag tog pappret med en hand som darrade.Han log sitt gulliga leende. Jag grät glädjetårar.
Stephanies Perspektiv
Jag och Alexandra stog som fånar.
- Wheres the other boys? Sa jag
- They will come soon, Sa han och log. Jag tittade på Alexandra och såg att hon höll sig för munnen. Helt plötsligt ringde Alexandras mobil. Hennes ringsingnal som då är Torn när One Direction sjunger den.
- Oh sorry, Sa Alexandra och svarade medans hon gick lite längre bort. Medans hon stog och pratade i telefonen hörde man Niall och Zayn när dem pratade högt om något. Några sekunder senare kom dem runt hörnet och jag kände hur mina knän nästan vek sig. Några minuter efteråt hörde man Louis och Liam. Jag stog och pratade med Niall, Zayn och Harry.
- LOUIS! Ropade Harry.
- HARRY! Hörde man Louis ropa. Jag tittade på Alexandra och såg att hon grät. Man hörde nästan hur hon skrek i mobilen.
- JAG HATAR DIG LUKE LÄMMNA MIG IFRED! Skrek hon i telefonen. Jag såg hur killarna kollade undrande på mig.
- Her ex will not stop calling her, Sa jag och log fånigt. Precis då kom Louis och Liam runt hörnet. Jag tittade till på Alexandra. Hon tappade nästan sin mobil. Hon gick sakta mot mig. Jag tittade tillbaka på killarna.
Alexandras Perpektiv
Jag gick sakta mot Steph.
- Hi, Sa jag och log fåningt
- Hi, Sa Niall, Zayn, Liam och Louis. Jag kände hur mina ben vek sig under mig och jag satt på marken. Jag började skratta lite lågt.
- Kan du hjälpa mig Steph? Sa jag och kände killarnas blickar på mig. Steph kom och hjälpte mig upp. När jag hade kommit upp så började skratta mer. Jag råkade tappa min mobil.
- Fuck, mumlade jag för mig själv men lite väl högt.  Jag satt mig ner på huk och tog upp min mobil. Min mobil började låta igen. Jag låste upp den och såg att musikspelaren hade gått igång. Jag stände av den.
- Are you going somewhere? Sa jag
- Yes to the beach, Sa Harry
- Can we follow? Sa Steph snabbt.
- Okey, Sa Harry.
Louis Perspektiv
Vi gick mot stranden. Hon Stephanie och hennes kompis Alexandra hängde med. Alexandra och Harry gick och pratade om något. Jag gick fram till Stephanie och började prata med henne.
Harrys Perpektiv
Jag och Alexandra gick och pratade.
- How are the boys in real?Sa hon och tittade på mig.
- They are funny, Sa Jag
- Okey, Sa hon. Vi var framme vid stranden. Vi gick och satte oss på stranden. Jag, Alexandra, Liam och Zayn gick till vattnet. Alexandra gick i först. Hon dök under vattnet. Jag och Liam tävlade om vem som kom i först och dök i. Liam kom i före mig. Jag kom efter honom.
Alexandras Perspektiv
Jag dök in under vatten ytan. När jag kom upp igen krockade jag nästan med Liam.
- Oh, Sorry, Sa jag och log. Han skvätte vatten på mig. Jag skvätte vatten tillbaka på honom. Jag skrattade. Jag dök ner igen och simmade längre ut. När jag simmade upp igen såg jag att Liam hade följt mig. Jag skvätte mer vatten på honom. Vi skrattade och simmade tillbaka.
Liams Perspektiv
Jag hade fastnat för Alexandra hon var så gullig på något sätt. Jag gick upp på stranden och tog min handduk och torkade mig. Alexandra kom upp efter mig och satte sig bredvid mig med hennes handduk. Hon tittade ut över vattnet.
- I'ts so beutyful here, Sa Jag och tittade på henne
- Yes i know, Sa hon och hennes telefon ringde. Jag såg hur hon började gråta och prata argt på svenska. Hon stängde snabbt av telefonen.
- How do you feel? Sa jag och tittade på henne.
- Don't well, Sa hon och torkade sina tårar. Jag la min arm om henne.
- You don't need o cry, Sa jag.
- I know, Sa hon och lutade sig mot mig
Stephanies Perspektiv
Jag och Louis satt och pratade. Vi pratade om olika saker.  Louis var som jag hade trott. Han var rolig, snäll och snygg såklart

What Would You Do If That Was You! Del 3

impulso-mal-pensadoOcean of Emotionbeach, bikini, boat, brazil, cute - inspiring picture on Favim.comTumblr
Alexandras Perspektiv
Jag vaknade upp och gick ner. Jag satt på datorn och gick in på twitter. Jag skrev snabbt ''I'm just a big loser''. Jag loggade ut och in på facebook istället där såg jag. Luke hade redan en ny tjej. Jag skrek inom mig. Jag kommenterade det ''Jaha hur länge har ni varit ihop?''. Sen skrev jag på min egen ''Ibland önskar jag att jag skulle hoppat ut framför ett tåg värt det? Tror det ibland....'' Jag såg att Luke hade svarat '' I en vecka ''. Jag svarade ''Fan så roligt att du har varit otrogen..''. Jag såg att Steph hade svarat på min status ''Nej, Alexandra vi behöver dig här i världen''. Jag log och skrev till henne på chatten ''Är Luke kvar?''. Hon svarade snabbt '' Nej vill du hänga med och bada?'' Skrev hon. '' Okej kommer snart'' Skrev jag och stängde av datorn. Jag gick upp till mitt rum och bytte om till en bikini och satte på mig ett tunt linne utanför. Jag gick ner och satte på mina flipflop. Jag gick ut och låste dörren. Sen började jag gå mot stranden när jag krockade med någon. Jag ramlade. Jag tittade upp mot den jag hade krockat med. Jag satt där och var nära på att börja gråta. Han lutade sig fram och hjälpte mig upp.
- Oh, i'm sorry how do you feel? Sa han. Jag fick inte fram något. Jag stog där som ett fån. Jag tog ettt djupt andetag när jag märkte att jag hade glömt att andas.
- I'm feel good, Sa Jag och kunde inte sluta titta på honom. Jag glömde att andas för några sekunder. Jag tänkte på att andas igen. Jag tog ett djupt andetag.
Stephanies Perspektiv
Jag kollade på klockan. Hmm vart är hon tänkte jag. Samtidigt fick jag ett sms ''Snälla kom hit Steph'' Det var från Alexandra. ''Vart är du?'' Svarade jag. '' Hemma skynda dig'' Skrev hon. Jag sprang halvägs hem till henne. Jag hade kommit till husen bakom Alexandras precis när jag hade kommit runt hörnet såg jag. Där lite längre ner på trottoaren stog Alexandra och en kille.
- ALEXANDRA! Skrek jag. Alexandra tittade på mig och vinkade. Jag gick fram till henne och såg vem det var hon stog framför. Jag slutade andas för en sekund.
- OMG, Sa jag.
- Haha, Skrattade han.

Vem är det Alexandra krockade med? :O

What Would You Do If That Was You! Del 2

Sophia Singer-Davies (sophia1dxo) on TwitterSlike sa zidaSummer ☼Foto Dinding
Alexandras Perspektiv
Jag och Steph stog där och skrek på dem. Jag grät glädjetårar.
- Steph kan jag sova hos dig? Sa jag
- Okej, Varför? , Sa Steph
- Mamma och pappa är bortresta, Sa jag
- Okej, Sa Steph. Vi gick och köpte en varsin glass. Vi satte oss på en parkbänk.
- Jag kan inte fatta det vi såg Liam och Louis, Sa Jag
- Inte jag heller, Sa Steph. Jag log och tittade bort. Jag kände hur tårarna trängde sig på. Jag kunde inte hålla dem inne längre.
- Vad är det? Sa Steph
- Inget är dina föräldrar hemma? Sa Jag
- Nej, Sa Steph
- Ska vi ha fest? Sa Jag
- Okej, Sa hon
- Vilka ska komma?  Sa jag
- Kanske hela klassen och några till? Sa hon
- Okej, Sa jag och log
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ ♥Fuck Yeah, Fashion Girls!, Search results for: funFuck Yeah, Fashion Girls!, Search results for: dance
Några Timmar senare.
Alexandras Perspektiv
Jag stog själv på partyt. Tills det knackade på dörren. Jag gick och öppnade hoppades på att det skulle vara Luke. Och det var det men han var redan full. Han gick in och började hålla på med en tjej som inte jag kände. Hon skrattade och kysste honom. Jag kände hur ilskan kokade över jag satt snabbt på mina converse och sprang ut. Jag kände hur tårarna rullade ner för mina kinder. Jag sprang tills jag hade kommit långt ifrån Luke och dem andra. Jag sprang tills jag inte orkade mer. Jag föll ner på mina knän och grät. Grät tills det inte fanns något mer att gråta. Medans jag satt där kände jag en hand på min rygg. Jag ställde mig upp. Då såg jag vem som stog där. Jag smällde till Luke.
- Jag hatar dig fattar du det? Skrek jag och smällde till honom en gång till. Jag sprang ifrån honom igen men den här gången kom han inte efter mig. Jag gick in på en affär och kom på att jag hade glömt mina pengar hos Steph.
- Fan, Mumlade jag för mig själv. Jag gick ut igen. Jag kände hungern kom krypande. Jag gick till mitt hus och låste upp.
- Vilken tur att jag hade nycklarna med mig, Tänkte Jag. Jag gick in i hallen. Jag ringde och beställde pizza. Det tog en kvart. Efter en kvart knackade det på dörren. Jag gick och öppnade. Där stog pizzabudet jag tog pizzan och betalade. Jag gick och satte mig i vardagsrummet. Sen gick jag och låste dörren. Jag satte mig i soffan och började äta. Jag hade ätit halva när det knackade på. Jag gick och tittade vem det var. Det var Luke.
- FAN LÅT MIG VARA J*VLA BÖG! Skrek jag genom dörren. Jag gick och satte mig igen. Jag åt färdigt pizzan och satt på datan.

What Would You Do If That Was You! Del 1

Wall Photosd e t h r 0 n e d !challenge me
Alexandras Perspektiv
Jag och Luke min pojkvän hade skolkat från sista lektionen.
- Luke vet du? Sa Jag och tittade på honom.
- Nej, Sa han
- ONE DIRECTION ÄR I  SVERIGE, Sa jag och började fangirla.
- Haha Alexandra, Sa han och tittade på mig. Han kysste mig. Jag tittade på honom. Jag besvarade kyssen och den gick över i hångel. Vi gick och satte oss på en bänk. Jag ittade på honom.
- När skulle vi ha slutat idag? Sa Jag och tittade på honom.
- Typ kvart över ett, Sa han och tittade på mig.
- Okej klockan är ju ett ska vi gå tillbaka till skolan igen? Sa Jag
- Okej kom, Sa han och började gå. När vi var framme lyfte han upp mig på skåpen. Jag satt där och väntade på Steph. Steph kom först  ut ur rummet.
- ONE DIRECTION ÄR HÄR I STOCKHOLM! Skrek jag och fangirlade
- JAG VET! Skrek Steph tillbaka. Jag hoppade ner från skåpet och låste upp mitt skåp. Jag darrade. Luke kom upp bakom mig och pratade med hans bästis bredvid mitt skåp. Jag tog ut min väska och kysste Luke. Sen gick jag till Steph.
- Hejdå Luke, Sa Jag. Jag och Steph gick ner på stan. Vi gick in i en affär. Vi hittade lite kläder. Vi gick ut och där var det fullt med ungdommar. Det var verkligen fullt med folk. Vi gick lite i vimlet.
FacebookOne DirectionParadise of photos.
Stephanies Perspektiv
Jag och Alexandra gick runt i vimlet. Vi krockade med ett par tjejer som stog och fangirlade.
- Undra vilka som är här, Sa Alexandra
- Alexandra, har du glömt? Sa Jag
- Nej 1D är i Sverige men varför skulle dem vara här? Sa Hon
- Dem kan vara här, Sa jag och tittade på henne. Vi gick lite längre och det blev lite mer utrymme. Vi gick lite längre och märkte att det var typ ''stängsel''. Så vi stannade där och ut genom dörren på en sida kommer Liam och Louis. Alexandra började gråta av glädje.
- LIAM I LOVE YOU, Skrek Alexandra.
- LOUIS I LOVE YOU, Skrek jag

Tycks?

Karaktärer: Stephanie Lundgren och Alexandra Lind

Hon har blond hår isblå ögon hennes fulla namn är Stephanie Lundgren  hon älskar stå på scen älskar djur hon hatar när nån är dum mot ett djur uppväxt med hundar katter och hästar hon älskar dansa hip hop. Hon är 18 år. Hon är 1.70 cm lång. Hon älskar one direction. Det är hon där under.
Tumblr_m2f60f9h4i1ql0cwto1_500_large
En av dem är Alexandra Lind och hon har brunt hår och kristall blåa ögon. Hon är rätt så blyg av mig. Hon älskar djur. Hon har två hundar. Hon är 18. Hon är 1,75 cm lång. Hon älskar One direction. Det är hon där under.
Tumblr_m2z47f5q6y1rnlf54o1_500_large
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu