What Would You Do If That Was You! Del 19


Alexandras Perspektiv 
Jag vaknade av slammer och sånt i köket. Jag tog upp mobilen och såg att den var nio på morgonen. Sen såg jag datumet, 15 September, min födelsedag. Jag la ner mobilen och somnade om. Jag vaknade senare av ''Happy Birthday''. Jag låg i ca. 2 minuter och då öppnades dörren och in kom alla killarna förutom Harry, Steph och Sam. Liam höll i en bricka med frukost och Steph höll i ett litet kuvert. Jag satte mig upp i sängen och log smått. Alla kom och satte sig runt mig. Steph gav mig kuvertet, jag öppnade den snabbt. Där inne låg ett kort. Jag tittade förvånat på dem. 
- What is this only this? Sa jag ironiskt. Jag tog upp kortet och låste det. Där stog olika 'texter' som killarna och Steph hade skrivit. Sen längst ner på sista sidan stog det någonting litet. Jag tittade noga och det stog 'Be ready before 8 pm xx Your best friends' Jag log smått. 
- What are you going to do with me? Sa jag 
- You will get to now that soon, Sa Steph och log. Jag log smått. Liam kysste mig mjukt. Jag flätade mina fingrar bakom hans huvud. 
- We go now, Sa dem och gick. Liam tittade på mig och log. Jag satte mig i hans knä och kysste han mjukt. 
- Parttyy, viskade Liam till mig. Det började sakta komma upp för mig. 
- PARTTYYY!! ropade jag snabbt och hoppade upp ur sängen men istället ramlade ner för sängen. Det blev en så hög smäll så att dem andra kom in. Jag ställde mig upp med ett stort leende på läpparna. 
- PAARRTTYY, ropade jag igen och hoppade runt. Alla tittade på mig som om jag var dum i huvudet. Dem gick ut igen. Jag la mig ner i sängen. Liam log stort och lekte med mitt hår. Jag satte mig upp och flyttade mig till hans knä och kysste han mjukt.  Jag ställde mig upp igen och satte på mig mjukisbyxor, ett linne och en huvtröja. Jag gick ut till dem andra och satte mig. Liam kom efter mig. 
- Steph, can you come with me and buy a dress? sa jag 
- Sure, I need one too, sa Steph och ställde sig upp. Louis tog Sam. Jag satte på mig skorna och kramade om Liam. 
- Bye sweetie, Sa Liam och kysste mig mjukt. Steph kom och satte på sig skorna. Vi gick ut och nerför trapporna. Vi gick ut genom porten. Efter 10 minuter kom vi fram till gallerian.  Vi gick in i en affär. Jag hittade direkt en axelbandslös svart klänning med små silvriga blommor och ett rosa band. Jag tog den och gick till provhytterna. Jag bytte snabbt om och tittade mig i spegeln. Den passade perfekt. Jag bytte om och gick ut ur provhytten.  Då krockade jag med Harry. Han tittade på mig länge och tittade sen bort. Jag tittade på honom och såg att han började rodna. Jag gick till Steph. 
- I buy this, Sa jag och visade upp klänningen. 
- Nice, Sa hon och log. Jag log stort och gick till kassan och betalade. Jag gick ut til ett cafe och beställde en milkshake och väntade på Steph. Steph kom och satte sig mittemot mig. 
- Look behind you, Sa hon och jag vände mig om och såg Harry stå där. Jag vinkade till honom och gestikulerade att han skulle komma hit. Han kom fram och satte sig. 
- Hi, Sa jag och log. 
- Hi, Sa han och log.  Jag och Steph drack upp milkshaken.
- We have to go now, Sa jag och log. 
- Bye, Sa han och vi gick. 

What Would You Do If That Was You! Del 18

En månad senare!
Alexandras Perspektiv. 
Det hade gått en vecka sen Liam och killarna hade åkt till Frankrike. Steph har åkit hem till sin familj. Min mamma och pappa hade åkt till Italien och jag orkade inte hänga med. Så lite var mitt fel att jag inte hade nåt att göra.  Jag saknade Liam så mycket att jag inte ens orkade gå upp för att äta. Jag kastade iväg täcket och gick upp. Jag öppnade min dörr och gick till köket. Katterna kom inspringandes i köket och jamade. Jag hällde i mat och nytt vatten. Jag tog fram mackor och tog en och bredde på en. Jag tog en tugga och tuggade lite sen svalde jag. Istället för att äta upp kastade jag resten. Jag gjorde rent kattlådan och gick sen in i mitt rum och hämtade en tajt t-shirt och mjukisbyxor. Jag gick till badrummet och låste. Jag tog snabbt av mig kläderna och klev in i duschen. Jag blötte ner håret och schamponerade det sen. Jag sköljde ut det och balsamerade sen. Jag sköljde ut det och gick ut ur duschen. Jag satte på mig mina trosor och bhn. Jag skulle precis sätta på mig mina mjukis byxor när jag tittade mot spegeln och där stod en människa som såg ut som skelett och hud. Jag satte snabbt på mig mina byxor och tröjan. T-shirten var inte så tajt som jag kom ihåg den. Den hängde slappt. Jag låste upp badrumsdörren och gick ut. Jag gick in i mitt rum och la ner mig i sängen och försökte att sova. Min mobil plingade till och jag flög upp. Jag sträckte handen mot sängbordet och tog upp den. 
From Liam 1.00 pm 
Hi sweetie, miss you so much. We are coming home today. 
Jag log stort och svarade snabbt. 
To Liam 1.01 pm 
Hi babe, miss you to. Yeyy ! 
Jag la tillbaka mobilen och somnade om. Jag vaknade klockan tre och var klarvaken av att telefonen ringde. Jag tog upp den och såg Liams nummer. Jag svarade och försökte låta klarvaken. 
- Hi my princess, Sa Liam och hörde hur glad han lät. 
- Hi babe, Sa jag och försökte låta glad. 
- We are soon home in London, Sa han 
- WHAT? Skrek jag i telefonen. 
- Yeah, but you dont have to scream, Sa han och skrattade. 
- Okey i promise but only if you come to me first, Sa jag. 
- Sure, bye, Sa han 
- Bye, Sa jag och lät gladare. Jag somnade om direkt med telefonen i handen. Men jag vaknade några timmar senare av att nån knackade på dörren. Jag gick dit och öppnade dörren. Liam och Niall stog där. Jag hoppade upp i Liams famn. 
- What happend to my baby? Sa Liam och syftade säkert på min vikt. 
- Ehm.... nothing, Sa jag och kliade mig i håret. 
- Nothing? Alexandra you have going down i weight, Sa Liam och släppte mig. Dem gick in och stängde dörren. Jag tittade ner på marken. Liams blickar brände på mig. Jag tittade på honom med ett trött leende. 
- I haven't eat because I've missed you, Sa jag och tittade ledsen på honom. 
- Oh sweetie, please don't to that, Sa Liam och kysste mig mjukt. 
- I know, Sa jag lågt och tittade ner i marken. Liam tog tag i mitt huvud. Jag tittade in i hans mörkbruna ögon och kände tårarna bränna i ögonlocken. Liam såg det och kysste mig mjukt. 
- Don't cry baby, Sa han lågt. Jag log smått och torkade tårarna. Han log och kysste mig. 
 
 


Jag borde få 3 kommentarer till nästa, vad tycker ni om den? 

What Would You Do If That Was You! Del 17

Alexandras Perspektiv. 
Jag vaknade utan mitt täcke på mig. Den låg istället nere på golvet. Liam låg med ryggen mot mig. Jag kröp närmre honom och kysste han mjukt på kinden. Jag gick upp ur sängen och gick mot köket. Jag gick in till köket och började fixa pannkaks degen. Jag började steka. När jag var klar med ca fem stycken kom Liam in med bara  hans jeans. Jag tittade direkt på hans mage. Han log smått och kom fram till mig och kramade om mig mjukt. Jag fixade färdigt pannkakan och la den på fatet med dem andra pannkakorna. 
- Hi, Sa jag och skulle precis lägga i mer deg när Liam bärde upp mig på köksbänken. Han kittlade mig. 
- Stop...it..., Sa jag och skrattade. Han log och kittlade mig mer. Jag kysste honom mellan skratt attackerna. Han slutade kittla mig och besvarade kyssen.  Jag började spänna upp hans byxor. Han försökte få av min tröja. Låset till ytterdörren lät. Jag tittade mot dörren i några sekunder men tittade tillbaka på Liam igen. Liam drog av min tröja och la ner den på golvet. Jag log och kysste honom. Han besvarade snabb kyssen. Dörren öppnades och in kom Niall, Harry, Steph, Louis, Zayn och Stephs son. Liam knäppte snabbt sina byxor och tog upp  min tröja och gav mig den. Niall tittade åt vårat håll. Jag satte snabbt tröjan för brösten. Jag log smått. Jag hoppade ner för bänken och la i degen. Fortfarande med tröjan för brösten. Jag satte snabbt på tröjan och tittade en nervös blick ut i hallen. Liam ställde sig bakom mig och höll om mig. Jag log och vände på pannkakan. Liam gick och satte sig vid matbordet. Jag bärde stekpannan till bordet och la på pannkakan på Liams tallrik. Liam tittade på mig och log. Jag gick och hämtade den andra pannkakorna och tog med en tallrik till mig. Jag tog med mig bestik också. Jag satte mig på stolen mittimot och la på en pannkaka. Niall tog en tallrik och tog en pannkaka. Jag tittade upp på honom och log smått. Jag åt snabbt upp min. 
 
----
OMG!!! 
3 kommentarer till nästa? Förlåt för kort :(
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu