What Would You Do If That Was You! Del 12

Purity_ | زكيةTwitter / Recent images by @all1DfactsFacebookMichelle Sarvilahti
Alexandras Perspektiv
Niall och Liam hade precis kommit. Vi gick och satte oss i soffan. Jag hade en jättebra ide. 
- Liam do you want to hang with me to a place? Sa jag och log. 
- Where? Sa han. Jag log och tittade på honom
- Its a suprise, but do you want to hang with me? Sa jag. 
- Okey, Sa han och tittade på mig. 
- We are going soon, Sa jag. 
- Okey, Sa han igen. Jag gick in till mitt rum och letade igenom hela min garderob igen. Då hittade jag dem. Mina gamla ridbyxor. Jag dammade av dem lite. Jag satte snabbt på mig dem och gick till Liam och Niall. Liam tittade på mig och suckade. Jag log snabbt. 
- What are you gonna do with me? Sa Liam och Niall skrattade. 
- Niall you can join to if you want, Sa jag och log åt Niall. 
- Hmm.. Let me think....I can join and see Liam ride, Sa Niall och log åt Liam. 
- Should we go now? Sa jag och tittade på dem. 
- Okey, Sa dem och log. Jag gick och satte på mig mina skor. Liam och Niall kom och satte på sig sina skor. Vi gick ut och fick en taxi. 
- Where are you guys going? Sa Chafförn 
- To the Westbrook Farm, Sa jag och chaffören skjutsade oss dit. Det tog cirka 25 minuter. Jag betalade chafförn och gick ut. Det var en stor vacker stallbacke med massor av hagar runt omkring. I hagarna fanns det hästar stora till små. Men jag fastnade för en mörkbrun häst som stog i en lerig gammal hage. Ägaren kom haltande ut och pratade snabbt i telefonen. Men han stannade upp och kom fram till oss.
- Hi are you the one who called me yesterday? Sa ägaren
- Yeah thats me, Sa jag och klappade den mörkbruna hästen. Liam och Niall hade kommit upp bredvid mig och tittade på hästen. 
- I can show you some of our horses, Sa ägaren och haltade in i ett av stallen. Han gick förbi massor av hästar och berättade namnen och rasen. Hela tiden lyssnade jag spänt. 
- Here are your horses, Sa ägaren och visade tre hästar. Alla tre var rätt så små. Det fanns en lite större svart hingst (tror jag). Den tog jag. Jag gick in till den i boxen och började borsta den. Niall och Liam stog utanför ''deras'' hästars boxar. Jag tittade på dem och skrattade. Liam gick in till ''sin'' häst och började borsta lite smått.     Jag log och gick ut ur boxen. Hästarnas saker låg redan där. Jag tog sadeln och kastade upp den på ''min'' häst.  Sen gick jag och hjälpte Niall att borsta. Sen kastade jag upp sadeln på Nialls häst. Liam klarade sig visst själv. Jag gick in till min häst och satte på tränset. Jag spände vant alla remmar. Niall ställde sig vid min boxdörr. 
- Can I have your help? Sa Niall. 
- Sure, Sa jag och gick till hans häst. Jag katsade snabbt upp sadeln och satte på tränset. Niall tog en av hjälmarna som låg vid boxarna. Jag tog en och knappte under hakan. Jag tittade in hos Liam och såg att han försökte få på tränset. Jag gick in och hjälpte honom. Jag kysste han lätt på kinden och gick till min häst. Jag ledde ut hingsten. Liam och Niall hängde med bakom mig. Jag kastade mig upp i sadeln. Niall hittade en pall och hoppade upp.
- Holy shit, Sa Niall lågt. Liam tog också pallen och hoppade upp. Ägaren kom ut igen. 
- You guys can ride in the forest, you gonna have a guide with you, Sa ägaren och det kom en kvinna i cirka 30 års åldern. Hon kom med den mörkbruna hästen. Hon hoppade upp. Hon red fram framför mig. Ridturen var bara i 30 minuter. Sen en halvtimme senare var vi hemma i min och Stephs lägenhet. Liam och Niall gick till killarnas hus för att senare komma tillbaka. 
 
Hope you like it. Gärna några kommentarer till nästa. 

What Would You Do If That Was You! Del 11

Alexandras Perspektiv
Killarna hade precis gått. Jag satt och letade efter kattungar. Jag hittade två vita. En vit och svart. Sen en hel vit. Jag log. 
- Steph kom hit! Ropade jag. Hon kom snabbt. 
- Aww, Sa hon och jag ringde på annonsen. 
- Hi are the kittens left? Sa jag 
- Hi, yes they are, Svarade säljaren 
- I want to buy both of them, Sa jag 
- Okey, can you come to day? Sa säljaren
- Yes, do you live in London? Sa jag 
- Yes, in ......... ..... ..., Sa säljaren.
- Okey im comming soon, bye, Sa jag 
- Bye, Sa säljaren och jag tryckte bort. Jag stängde av datan. Sen gick jag och satte på mina skor. 
- Are you gonna join? Sa jag och tittade på Steph
- Yeah, Sa hon och vi började gå. Det tog cirka en timme. När vi var framme gick jag fram och knackade på. 
- Hi, are you the one who gonna buy the kittens? Sa kvinnan i dörröppningen.
- Yes thats me, Sa jag och log. Hon visade mig och Steph in. Vi gick till rummet där kattungarna var. Jag log när jag såg dem. 
- Do they have any names? Sa jag. 
- No, Sa hon. Den svart vita kom fram till mig och la sig i mitt knä. Jag log. 
- How much is it? Sa jag. 
- I want 50 for them, Sa hon. 
- I take them, Sa jag och hon tog fram en kattbur. Vi la in kattungarna där och jag gav henne pengar. Vi gick hem. Jag släppte ut dem. Kattungarna sprang runt i lägenheten. Jag satt på datorn och gick in på twitter. Liam hade tweetat mig. Folk hade redan börjat bomba mig med massor av tweets. Dem flesta av dem var gulliga saker. Medans andra var haters som hade skrivit. Jag tog kort på kattungarna och la ut på twitter. My cute kittens. Skrev jag. Jag skrev en till men om Liam. Liam I Love You so freaking much. You make my hearts race. Sen skickade jag den. Jag loggade ut och stängde av datorn. Kattungarna kom fram till mig. Mjao mjao. Jag tog upp dem. Dem la sig tillrätta bredvid mig. Det ringde på. Steph gick och öppnade. Harry och Louis kom in genom dörren. Jag log åt dem. Harry tappade hakan när han såg kattungarna. Han gick fram och satte sig bredvid mig. Han tog upp den helvita. Den la sig tillrätta i hans famn. Jag tittade på Harry och log. Jag tog ett snabbt kort på dem och satte på datan igen. Jag la ut bilden på twitter. I think Harry have just fell in love. Skrev jag. Då såg jag. Alla hat tweets jag hade fått. Bara för att jag var ihop med Liam. Jag läste dem sakta en och en. Jag kände hur tårarna trängde bakom ögonlocken. Jag loggade ut igen men lät datorn vara på. Jag tog upp den svart vita. Den somnade. 
- Where are the other guys? Sa jag och tittade på Harry. 
- They are at home, Sa Harry. 
- Okey, Sa jag. Jag gick in på youtube på datan och satte på summer nights. När låten var slut tittade jag på klockan och såg att den var 3 på natten. Jag var nästan inte trött. Harry och Louis gick hem till sig. Jag gick och låste sen gick jag till mitt rum. Den svart vita (måste verkligen komma på ett namn snart) kom in i mitt rum och började jama. Jag lyfte upp den och den somnade. 
 
*Nästa dag*
Jag vaknade av att någon knackade på dörren. Jag bärde upp den svart vita och öppnade dörren. Niall och Liam kom in genom dörren. Jag log. 
 
Kort igen förlåt. Men jag har ingen fantasi. Hope u like it. Två kapitel idag :) Kommentera nu :) Så får ni del 12 i morgon. Ni får en bild på Harry, Zayn och Liam. 
Tumblr_m57mmh66ew1qelu6l_large
 
 
 

What Would You Do If That Was You! Del 10

Alexandras Perspektiv
Liam och jag satt vid filmerna och letade efter en film. Jag och Liam ville titta på Toy Story. Medans dem andra ville se på Grease. Men jag och Liam fick dem andra att titta på Toy Story. Vi satte på Toy Story. Jag la mig mot Liam. När filmen var slut satte dem på Grease. I mitten av filmen somnade jag. Jag vaknade tidigt på morgonen och märkte att jag inte sov i soffan utan i någons säng. Jag rullade runt och såg att Liam låg bredvid mig. Jag log för mig själv och somnade om igen. Jag vaknade  av att Niall stog i dörren och skrek på Liam. Jag tittade på honom tjurigt. Jag satte mig upp i sängen. Niall log svagt åt mig. Jag läggde mig ner i sängen igen. Jag somnade om.  Men såklart vaknade jag av att Niall och Liam hängde över mig. Jag skrek till. Sen började jag skratta. Jag tog en kudde och smällde till Liam med den sen Niall. Jag tittade på dem och skrattade. 
- What? Sa jag och tittade på dem. 
- The time is twelve, Sa Liam och kysste mig. Jag log och besvarade kyssen.
Stephanies Perspektiv
Jag, Louis, Harry och Zayn satt och tittade på two and a half men. Niall kom ut ur Liams rum. Han kom och satte sig bredvid Zayn. Liam kom ut ur rummet också. Sen kom Alexandra morgontrött som vanligt.  Dem satte sig i en egen soffa. Jag log åt Alexandra. Hon tittade trött på mig. 
-Shall we go to our house? Sa jag och tittade på Alexandra
- Okay, Sa hon. 
- We go with you, Sa killarna. Vi gick och satte på oss skorna. Jag och Alexandra tog våra saker och började gå. Killarna hängde med. Vi hittade vårat hus ett kvarter från killarna. Vi skulle bo i en lägenhet. Jag gick och låste upp sen gick jag in. Alexandra tog av sig sina skor och gick in. Det var redan möblerat. Alexandra försvann  in i ett rum. 
- THIS IS MINE! Skrek hon. Jag och killarna sprang dit. Det var ett stort vitt rum med en dubbelsäng, skrivbord, stor garderob, spegel, en stor balkong och ett stort vitt badrum. Alexandra stog mitt i rummet och log. Jag gick ut ur rummet. Jag tittde in i ett annat rum. Det här får väll bli mitt. Tänkte jag. Louis kom in och log. 
Liams Perspektiv 
Vi satt inne i Alexandras och Stephs lägenhet och tittade på simpsons. Alexandra satt och håll på med sin dator. Jag log och tittade på henne. Hon mötte min blick och log. Jag tittade tillbaka på tvn. 
 
Idag får det bli en kort. Men mer kommer. Kapitel 11 kommer någon gång idag. Jag lovar!

Varför jag inte kommer skriva på ett tag

Jag ska på ridläger i fem dagar. Jag åker i morgon men mina hästar åker idag. Så kapitel 10 kommer nån gång nästa helg kanske. Kommer sakna er 1Dfamily och 1D.
7179738124_ca478b04d5_z_large

What Would You Do If That Was You! Del 9

UntitledFacebookLouis Tomlinson: 'One Direction are writing songs about our girlfriends' | Sugarscape |nevermychoice
Alexandras Perspektiv
Vi skulle vara hos dem ett tag. Niall gick före och öppnade dörren. Jag gick in. Jag tog av mig mina skor. Niall gick före mig och visade runt mig lite. Jag kände en hand på min axel och tittade bak på en av dem finaste ögon.
- Liam! Skrek jag och kysste honom. Jag tittade på honom. Han kramade om mig. Jag log.
- Where were you? Sa jag
- I stayed here and I have a suprise to you, Sa Liam.
- Please you dont need do do that, Sa jag men undrade vad det var.
- Close your eyes, Sa Liam och satte handen för mina ögon. Han visade vägen för mig. När vi äntligen stannade kom det en ljuvlig lukt av kyckling. Magen kurrade till.
- Open your eyes, Sa han och jag tittade och där framför oss var det ett litet bord med kyckling och nudlar. Han drog ut min stol. Jag satte mig ner. Han satte sig mittemot. Jag tittade på honom och log. När vi hade ätit upp gick vi till baksidan. Mitt hjärta hoppade över slag. Där var den största poolen jag hade sett. Vi gick till några solstolar och satte oss i varsin.
- I need to go to the bathroom, Sa jag och gick in. Väl inne gick jag och letade efter Niall. Niall satt inne i vardagsrummet.
- Should we have water fight? Sa jag med ett sånigt leende på läpparna.
- Haha, okey, Sa Niall och gav mig en vattenpistol och tog en vattenpistol till sig själv och en till Liam. Vi fyllde på dem och smög ut. Liam hade somnat i sin solstol. Vi smög fram och sprutade vatten på honom. Han vaknade upp och tittade på oss.
- Now its war! Sa han och sprutade på mig sen på Niall. Jag sprutade på Liam och Niall. Dem båda gick fram mot mig. Liam tog mina armar och Niall mina ben. Dem svingade mig och sen släppte dem mig i vattnet. Jag tog tag i Liam och drog med honom ner. Jag gick upp ur poolen och tog min vattenpistol och sköt på Niall och sen på Liam. Jag tittade på dem och skrattade.
Stephanies Perspektiv
Jag, Louis, Harry och Zayn var på framsidan och spelade fotboll. Louis och jag mot Harry och Zayn. Jag hade bollen och passade till Louis. Jag och Lou hade bollen nästan hela tiden. Sen efter typ en timme gick Harry och Zayn till baksidan. Jag och Lou var ensamma. Han kysste mig mjukt på pannan. Vi gick med Harry och Zayn till baksidan. Där var ett vattenkrig i full gång. Jag och Lou smög in och hämtade varsin kanna med vatten. Vi smög ut och såg att Zayn stog jätte nära oss. Jag smög ut och hällde vattnet över honom. Lou smög bakom mig och hällde vatten på mig istället.  Jag vände mig om och kysste honom. Jag gick in och hämtade mer vatten. MEn den här gången kastade jag vattnet på Lou. Lou tog tag i mig och bärde mig till poolen. Sen när jag var över den så släppte han. Jag gick upp ur poolen.
- We go and watch some good movies, Sa Liam och tittade på Alexandra.
- Yeah, Sa Alexandra och Niall samtidigt. Vi gick upp och satte på en film. Jag var den första som somnade.

Det blev en kortis x)

What Would You Do If That Was You! Del 8

Facebook(1) Fotos del muro
LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.Life is a bitch, so are you.
Alexandras Perspektiv
Jag och Steph fick fyra timmar tillsammans med killarna innan dem åker. Jag och Steph plus killarna åkte ner till stranden. Vi satt där på stranden. Jag började gråta. Tårarna rann sakta ner för mina kinder för att senare hamna i sanden. Jag lutade mig mot Liam. När det hade gått fyra timmar åkte vi och hämtade deras saker på deras hotell. Men att komma fram var svårt. Jag höll Liams arm hårt. Vi hade livvakter överallt. Vi kom in på hotellet och åkte upp till rummen. Liam hade ett eget rum. Han öppnade dörren åt mig och jag gick in. Jag gick och satte mig i hans säng. Han skulle packa i lite till. Jag satt och tittade på honom när han packade. Jag la mig ner i hans säng. Jag la mig så att jag kunde se honom. Jag började gråta igen. Jag torkade mina ögon men tårarna vägrade att sluta. Liam tittade på mig. Han kom och satte sig bredvid mig. Jag satte mig upp. Han la armen om mig. Jag lutade mig mot honom.
- Please Alexandra please dont cry, Sa han. Jag torkade mina tårar och tittade på honom. Vi kysstes. Det knackade på. Han gick och öppnade. In kom Niall och Zayn. Dem gick och satte sig bredvid mig.
- Hi guys, Sa jag och tittade på dem.
- Hi, Sa dem. Det knackade på en gång till. Det var Paul som sa att vi ska åka till arlanda nu. Jag och Liam hoppade in i bilen först sen kom Harry, Louis och Steph. Jag tittade på Steph och såg att hon också hade gråtit. Hon och Louis satte sig framför oss. Jag la handen på hennes axel. Det tog cirka en timme att åka till arlanda. Det var för att vi var tvunga att stanna för att Niall blev hungrig. Så vi skulle in mc donalds. Sen när vi var framme stog det massor av fans. Det var några fans som blev lyckliga. Dem fick killarnas autografer. Jag höll Liams hand hela tiden. Jag stog bredvid honom. Vågade inte släppa hans hand. Var rädd att han skulle försvinna. Vi blev fösta framåt. Vi fick sju stolar bredvid varandra. Då hörde man hur det sprakade till. '' Alla som ska till London gå till gate 27''/''Anyone going to London go to gate 27''  . Jag tittade förskräkt på Liam och började gråta. Han började också att gråta. Första gången jag såg honom gråta.  Jag kysste honom hejdå. Jag kramade killarna.
- Bye, Fick jag fram mellan snyftningarna.
- Bye, Sa killarna och gav mig en gruppkram. Dem gav Steph en gruppkram också. Sen gick dem. Jag satte mig ner på knä och grät.
- Alexandra vi ska klara det här, Sa Steph och la handen på min axel. Jag ställde mig upp. Vi gick ut och ringde en av våra kompisar. Dem kom och hämtade oss. Hela tiden tänkte jag på Liam. Det tog mindre än en timme. Dem stannade utanför mitt och Stephs hus. Jag gick in och tog av mig mina skor. Jag gick upp och satte på min dator. Jag gick in på twitter. Jag tittade på trenderna. Inget roligt. Jag kollade på hus i London. Bara för att. Jag hittade en billig lägenhet med två sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum.
- STEPH KOM! Ropade jag och hon kom upp.
- Kolla lägenheten i London, Sa jag
- Den var billig också, Sa Steph.
- Ska vi flytta, Sa jag och skrattade.
- Ja det är väll klart , Sa Steph.
- Mina föräldrar kan säkert hjälpa till med pengar, Sa jag
- Mina med, Sa Steph. Jag smsade snabbt mamma. Jag fick mamma att ringa på annonsen. Så var det klart. Jag och Steph skulle till London om två dagar. Klockan blev tolv och jag gick igenom mina kontakter i min mobil. Jag låste mobilen och satt på datorn. Jag satte på one thing.
Liams Perspektiv
Jag satt uppe till tolv. Jag gick snabbt igenom min mobil och såg Alexandras nummer. Jag ringde henne.
- Hallå? Sa hon
- Hi, Sa jag
- LIAM IS IT YOU? Sa hon
- Yes its me, Sa jag
- Me and Steph are going to London, Sa hon snabbt. Jag var nära på att tappa mobilen.
- You joking, Sa jag
- No, I come to London about two days, Sa hon.
Alexandras Perspektiv
*Två dagar senare*
Jag och Steph hade packat färdigt och skulle åka. Väl framme vid Arlanda gick vi in och satte oss.
- Ni som ska till London gå till gate 15, Sa någon, jag och Steph började gå. Vi gick in i planet. Vi satte oss ner. Jag satte på mina hörlurar och satte på One thing. Jag somnade och när jag vaknade igen hade vi precis landat. Vi gick ut ur planet. Vi gick och köpte nåt att dricka. När jag vände mig om så stog Niall och några livvakter där. Jag kramade om Niall.
- Hi Niall, Sa jag och tittade på honom.
- Hi, Sa han och kramade mig igen.
- Lou, hörde jag Steph
Jag vände mig om och såg Lou, Harry och Zayn.
- Wheres Liam? Sa jag och vände mig till Niall igen.
- Guess, Sa han bara. Jag gick fram till Harry och kramade honom.
- Hi, Sa han och kramade mig tillbaka
- Can you tell me? Wheres Liam? Sa jag och tittade på honom.
- Guess, Sa Harry och Zayn. Jag tittade på dem och skrattade.
- Liam say that we should not say anything, Sa Niall. Vi gick ut till bilen.

Hmm.. Vart är Liam?

What Would You Do If That Was You! Del 7

beautiful, beauty, cool, cute, girl - inspiring picture on Favim.comDarkness. | Flickr – Compartilhamento de fotos!
He Promised. [Finished] - Prologue. | Story | QuotevFacebook
Alexandras Perspektiv
Liam hade precis gett mig blommor. Jag kysste honom snabbt.
- Should we go to the beach? Sa jag
- Okey, Sa han och började gå. Jag hängde med. Vi gick hem och bytte om och gick ut igen. Jag gick först ut ur dörren. Vi stängde den och började gå. Liam la armen runt mig. Efter 20 minuter var vi framme. När vi var framme satt Luke och hans flickvän. Jag tittade på dem och kände hur tårarna trängde sig i ögonen. Jag såg på Liam och torkade tårarna. Jag har Liam tänkte jag för mig själv. Vi gick och satte oss på stranden. Jag tog av mig mina kläder och sprang ner till vattnet. Jag dök i. Jag simmade upp till ytan och gick upp. Jag la mig ner på magen i sanden. Jag vände på mig. Precis då hade Liam försvunnit. Jag la mig ner på mage igen. Jag tror jag somnade för tre minuter. Men vaknade snabbt av att någon kastade sand på mig. Jag vände mig snabbt och tittade på Liam. Jag skrattade. Jag ställde mig upp och kysste honom.
- I gonna miss you, Sa jag och tittade in i hans bruna ögon.
- I gonna miss you to, Sa Liam och tittade på mig. Jag kysste honom igen. Jag kramade honom. Jag satt på mig kläderna ovanpå bikinin. Vi gick till mig. När jag skulle öppna dörren var ingen hemma. Jag tog min nyckel och låste upp. När jag kom in så tog vi av oss skorna.
Jag gick in i köket och såg en lapp Steph hade skrivit. Jag skickade ett snabbt sms till henne. /Vart är ni nu?/. Jag gick in och satte mig i vardagsrummet. Liam kom efter och satte sig bredvid mig. Jag lutade huvudet mot hans axel. Jag sommnade. När jag vaknade igen låg jag uppe i min säng. Jag gick ner och såg Liam och Niall på sofforna. Jag gick upp och letade efter dem andra killarna. Jag hittade Zayn och Harry i varsin gästsäng. Jag öppnade Stephs dörr på glänt och där inne låg Steph och Louis och sov. Jag gick ner igen och in i köket och började slamra.

Stephanies Perspektiv
Jag vaknade av att någon höll på med något i köket. Jag satte mig upp. Jag gick och satte på mig kläder och gick ner. Jag gick in i köket.
- Vad gör du? Sa jag och tittade på Alexandra.
- Jag var hungrig, Sa hon och skrattade. Jag tog fram mackor och smör. Samtidigt tog Alexandra fram jucie och pålägg. Vi satte oss ner och åt. Medans vi satt där kom Harry in i köket och satte sig bredvid mig.
- Good morning, Sa jag och tog en tugga av min macka. Jag åt upp mackan och gick in i vardagsrummet. Jag satte mig på golvet. Alexandra och Harry kom in till vardagsrummet efter fem minuter. Dem hade en vattenkanna med iskallt vatten som dem hällde på Liam och sen Niall. Alexandra och Harry gick upp och efter två minuter kom Louis ner springade. Efter honom kom Zayn dyblöt. Jag tittade på dem och började skrattta.

Alexandras Perspektiv
När jag och Harry kom ner från övervåningen hade alla killar vakna och satt i sofforna. Jag och Harry log mot varandra och började skratta. Jag gick ner och satte mig bredvid Liam. Jag satte på tv.

Idag blev det en kort. Jag ska snar få besök av min kompis :]
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu