What Would You Do If That Was You! Del 19


Alexandras Perspektiv 
Jag vaknade av slammer och sånt i köket. Jag tog upp mobilen och såg att den var nio på morgonen. Sen såg jag datumet, 15 September, min födelsedag. Jag la ner mobilen och somnade om. Jag vaknade senare av ''Happy Birthday''. Jag låg i ca. 2 minuter och då öppnades dörren och in kom alla killarna förutom Harry, Steph och Sam. Liam höll i en bricka med frukost och Steph höll i ett litet kuvert. Jag satte mig upp i sängen och log smått. Alla kom och satte sig runt mig. Steph gav mig kuvertet, jag öppnade den snabbt. Där inne låg ett kort. Jag tittade förvånat på dem. 
- What is this only this? Sa jag ironiskt. Jag tog upp kortet och låste det. Där stog olika 'texter' som killarna och Steph hade skrivit. Sen längst ner på sista sidan stog det någonting litet. Jag tittade noga och det stog 'Be ready before 8 pm xx Your best friends' Jag log smått. 
- What are you going to do with me? Sa jag 
- You will get to now that soon, Sa Steph och log. Jag log smått. Liam kysste mig mjukt. Jag flätade mina fingrar bakom hans huvud. 
- We go now, Sa dem och gick. Liam tittade på mig och log. Jag satte mig i hans knä och kysste han mjukt. 
- Parttyy, viskade Liam till mig. Det började sakta komma upp för mig. 
- PARTTYYY!! ropade jag snabbt och hoppade upp ur sängen men istället ramlade ner för sängen. Det blev en så hög smäll så att dem andra kom in. Jag ställde mig upp med ett stort leende på läpparna. 
- PAARRTTYY, ropade jag igen och hoppade runt. Alla tittade på mig som om jag var dum i huvudet. Dem gick ut igen. Jag la mig ner i sängen. Liam log stort och lekte med mitt hår. Jag satte mig upp och flyttade mig till hans knä och kysste han mjukt.  Jag ställde mig upp igen och satte på mig mjukisbyxor, ett linne och en huvtröja. Jag gick ut till dem andra och satte mig. Liam kom efter mig. 
- Steph, can you come with me and buy a dress? sa jag 
- Sure, I need one too, sa Steph och ställde sig upp. Louis tog Sam. Jag satte på mig skorna och kramade om Liam. 
- Bye sweetie, Sa Liam och kysste mig mjukt. Steph kom och satte på sig skorna. Vi gick ut och nerför trapporna. Vi gick ut genom porten. Efter 10 minuter kom vi fram till gallerian.  Vi gick in i en affär. Jag hittade direkt en axelbandslös svart klänning med små silvriga blommor och ett rosa band. Jag tog den och gick till provhytterna. Jag bytte snabbt om och tittade mig i spegeln. Den passade perfekt. Jag bytte om och gick ut ur provhytten.  Då krockade jag med Harry. Han tittade på mig länge och tittade sen bort. Jag tittade på honom och såg att han började rodna. Jag gick till Steph. 
- I buy this, Sa jag och visade upp klänningen. 
- Nice, Sa hon och log. Jag log stort och gick till kassan och betalade. Jag gick ut til ett cafe och beställde en milkshake och väntade på Steph. Steph kom och satte sig mittemot mig. 
- Look behind you, Sa hon och jag vände mig om och såg Harry stå där. Jag vinkade till honom och gestikulerade att han skulle komma hit. Han kom fram och satte sig. 
- Hi, Sa jag och log. 
- Hi, Sa han och log.  Jag och Steph drack upp milkshaken.
- We have to go now, Sa jag och log. 
- Bye, Sa han och vi gick. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu