Trapped. Prologen och karaktärerna.

Karaktärerna:
 
 
Först har vi Hope Willcaster. Hon är en av skolan populäraste tjejer. Men hon försöker även få med Alexandra hos dem populära. Hon är godhjärtat och oftast positiv. Hon är kär i Niall. 
 
 
Sen har vi Maddie Oliver. Hon är tillsammans med Zayn. Maddie är skolans populäraste tjejer, Och en riktig bitch. Hon tror alltid, i alla lägen att hon är bäst. 
 
 
Sen har vi Alexandra Cooper. Hon är en av skolans töntar, hon har världens dåligaste självkänsla. Ibland vill hon helst försvinna. Hon vill ta självmord ibland och hon brukar skriva om sina dagar i sin lilla dagbok. 
 
 
Liam Payne är en av skolans populäraste killar. Han är med i skolans fotbolls lag. Han håller väldigt mycket på för att få uppmärksamhet. Allt ska kretsa runt honom och han stöter ofta på tjejer. 
 
 
Niall Horan är skolans allra mest töntiga kille i skolan. Han pluggar istället för att gå på fest. Hans ända vän är Alexandra, som han även är kär i sen första klass. 
 
 
Zayn Malik är skolans populäraste, snällaste och väldigt jagad av tjejerna. Men han har ett förhållande med Maddie. 
 
 
Harry Styles är skolans oskyldiga och populära. Han är väldigt omtänksam och jobbar på djurskydd. Han bryr sig mer om andra än sig själv.
 
 
Sist men absolut inte minst Louis Tomlinson. Han tillhör gruppen som varken är populära eller töntiga, var han än går sprider han både glädje och sorg. 
 
 
 
 
Prologen 
Det är sista året, Och musikklassen ska iväg på en sista klassresa under en vecka på sommarlovet. Bussen får problem med motorn, Mitt i en mörk, stor skog. En grupp ungdommar bestämmer sig för att undersöka lite, Då det skulle ta lång tid att fixa bussen. Gruppen virrar bort sig i den stora skogen. Hur dom än försöker kan dom inte hitta tillbaka. Man vet inte riktigt vad som stryker runt i skogen. 
Detta är en historia om mycket Kärleksdrama, mod och sång. Mycket frågor kommer ställas. 
Vem är du egentligen?
Kommentarer
Postat av: Rebecka

Jag kommer läsa denna :D

2012-10-08 @ 17:46:41
URL: http://www.nattstad.se/rebeckaaaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu